Marșul pentru Viață 2024 la Fetești

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de sâmbătă, 30 martie 2024, a avut loc în Municipiul Fetești evenimentul intitulat „Marșul pentru Viață” organizat de Protopopiatul Fetești, ajuns la a 14-a ediție.
La eveniment au participat peste 450 de persoane, credincioși, elevi, profesori, preoții Protopopiatului și personalul neclerical.
Delegat din partea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a fost  Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, protopop al Protopopiatului Fetești  care, după slujba de Tedeum,  a rostit un cuvânt celor prezenți cu ocazia evenimentului „Marșul pentru Viață”, subliniind importanța omului, încă de la concepere.
Credincioșii prezenți s-au bucurat de prezența copiilor din grupurile catehetice ale parohiilor din Protopopiat, elevii școlilor din localitățile Protopopiatului, însoțiți de profesorii de Religie.

După slujba Te Deum-ului și rostirea Cuvântului Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor,  grupurile catehetice ale parohiilor Săveni și Feteștii Noi au susținut diferite activități artistice în fața bisericii „Sfânta Treime” și în parcul din proximitatea acesteia.
Grupurile de copii au susținut un program de desene pe asfalt tematice.

Related Posts

Sari la conținut