ARTICOLE
FEB
19
WED

Întâlnire catehetică demonstrativă la Parohia Tudor Vladimirescu, Protopopiatul Fetești

Categoria Noutăți    |     20:25

Întâlnire catehetică demonstrativă la Parohia Tudor Vladimirescu, Protopopiatul Fetești

Galerie foto

În ziua de 18 februarie 2020 a avut loc la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Tudor Vladimirescu, Protopopiatul Fetești, întâlnirea catehetică demonstrativă lunară, cu tema „Taina Sfintei Spovedanii”.

         Cateheza a fost susținută de către Preacucernicul preot  Tudor Traian, la lecție participând un număr de 12 de copii din clasa a IV-a , de la Școala  Gimnazială Nr. 2 din Perișoru.

          După parcurgerea temei, urmărită cu interes de copii, aceștia au dat răspunsuri și au pus întrebări privitoare la Spovedanie, după care a luat cuvântul părintele Constantin Călin, preot la Parohia Bordușani și profesor la școala mai sus menționată, care a vorbit copiilor și celor prezenți despre momentul sincerității omului la Taina Sfintei Spovedanii și despre iertarea pe care trebuie să o acordăm aproapelui nostru, iertare pe care o mărturisim și în rugăciunea „Tatăl nostru”. De asemenea, au vorbit copiilor și părintele Tudose Nicolae de la Parohia Borcea II, precum și părintele Zăldoiu Nelu, de la Parohia Borcea I.   

La sfârșitul lecției, părintele Tudor Traian a oferit  tuturor copiilor câte un exemplar din Îndreptarul de spovedanie, iar lecția s-a încheiat cu rostirea rugăciunii „Cuvine-se cu adevărat”.

 

A consemnat Preot Alecu Vasile, responsabil cu activitatea catehetică