ARTICOLE
DEC
29
SUN

Hristos Pruncul aduce daruri copiilor și bolnavilor din incinta Spitalului Municipal Fetești

Categoria Noutăți    |     13:29

Hristos Pruncul aduce daruri copiilor și bolnavilor din incinta Spitalului Municipal Fetești

Galerie foto

În data de 25 decembrie 2019, preotul Vădana Ștefan-Alexandru a oficiat slujba  Utreniei și a Liturghiei Sfântului Ioan Gură de Aur la Capela cu hramul "Sfinții Cosma și Damian" a Spitalului Municipal "Anghel Saligny" din Fetești.

După slujba Nașterii Domnului, cu o bogată încărcătură spirituală, a avut loc o agapă creștină în incinta Capelei. Ulterior, preotul de caritate împreună cu șapte voluntari ai bisericii (asemenea celor șapte diaconi din Biserica primară) au distribuit 60 de pachete cu alimente, mâncare caldă, cărți de rugăciuni și anafură tuturor bolnavilor internați în unitatea medicală în această perioadă.

În a doua zi de Crăciun, cu ocazia Soborului Maicii Domnului, preotul Spitalului Fetești împreună cu patru tineri voluntari ai bisericii au împărțit cincisprezece pachete cu alimente, mâncare caldă, cărți de rugăciuni, sucuri și băuturi răcoritoare tuturor copiilor de la "Casa Gabriela", casă de tip familial, aflată în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, din Fetești. În același timp, toți cei prezenți au cântat în cor colinde.