ARTICOLE
DEC
09
MON

Protopopiatul Fetești. Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Categoria Noutăți    |     21:05

Protopopiatul Fetești. Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Galerie foto

În data de 03 decembrie 2019, se sărbătorește Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități, cu scopul de a promova și implementa programele destinate îmbunătățirii condițiilor de viață  pentru aceste categorii sociale defavorizate.

Cu această ocazie, în ziua de marți, 3 decembrie 2019, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, în parteneriat cu Parohia Movila și Școala Gimnazială Ferdinand I Movila, au desfășurat o activitate la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică pentru Adulți Movila.

Cei 11 elevi de la Școala „Ferdinand I” Movila, coordonați de doamna profesor Oancea Iulieana au prezentat o piesă de teatru cu caracter istoric și au cântat colinde.

Din partea Biroului de Asistență Socială beneficiarii Centrului au primit cutii cu articoloe de îmbrăcăminte.

Marcarea acestei zile are ca obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora.

Este totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane, prin eliberarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.

 

A consemnat asistent social STANCHI LAURA – ALINA, Protopopiatul Fetești