ARTICOLE
NOV
05
TUE

Instalarea părintelui Mocanu Tatian la Parohia Feteștii Noi, Protopopiatul Fetești

Categoria Noutăți    |     18:05

Instalarea părintelui Mocanu Tatian la Parohia Feteștii Noi, Protopopiatul Fetești

Galerie foto

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 3 noiembrie 2019 a avut loc la Parohia Feteștii Noi, Municipiul Fetești, din Protopopiatul Fetești, instalarea noului preot paroh, în persoana Preacucernicului Mocanu Tatian.

După săvârșirea slujbei Sfintei Liturghii, sub protia Preacucernicului Părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, acesta a dat citire în fața  credincioșilor prezenți, Deciziei de numire a noului preot și l-a prezentat pe noul păstor duhovnicesc. Acesta a luat apoi cuvântul, muțumind Bunului Dumnezeu pentru binefacerile primite, Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru încrederea acordată prin Decizia de numire la această parohie  și tuturor celor prezenți pentru călduroasa primire, apoi  a făgăduit că va împlini cu răspundere sarcinile ce-i revin.

Părintele pensionar Duță Marin, fost paroh, a mulțumit parohienilor pentru susținerea acordată în toată perioada slujirii sale și i-a asigurat pe cei prezenți  că îl va sprijini  pe cât poate pe noul preot în lucrarea pastorală.

A consemnat Preot Dumitru Marius, secretar al Protopopiatului Fetești