1 noiembrie 2018 – Ședința administrativă a preoților din Protopopiatul Fetești

     Joi, 1 noiembrie 2018, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul părinte Enașcu Daniel, Consilier Patrimoniu.

        După rostirea rugăciunii, Preacucernicul părinte Jugănaru Florin, preot II la parohia Săveni, a susținut referatul: „Postul Crăciunului-istoric și reguli tipiconale”.

   Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

        S-a luat în discuție organizarea procesiunii cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Sihăstria, din data de 6 noiembrie 2018.

    Preacucernicul părinte Consilier Enașcu Daniel a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu și a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor.

    Şedinţa administrativă s-a încheiat cu intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Pr. Marius Adrian Dumitru

Related Posts

Sari la conținut