Proiect ,,Atelierul Noi Orizonturi”

Protopopiatul Fetești, prin SERVICIUL SOCIAL ACORDAT ÎN COMUNITATE DESTINAT PERSOANELOR ADULTE, a obținut în luna noiembrie 2017, o finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Primăriei Municipiului Fetești, pentru Proiectul social ,,Atelierul Noi Orizonturi’’.

Proiectul a avut ca scop creșterea gradului de integrare socială a copiilor din familiile dezavantajate social din Municipiul Fetești.

Obiectivul principal al acestui proiect a fost înființarea unui atelier pentru formarea deprinderilor de igienă personală pentru copii din familii defavorizate.

Beneficiarii proiectului au fost 14 copii, elevi la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești și familiile acestora. Pe parcursul derulării proiectului, aceștia au participat la activități pentru formarea deprinderilor de igienă persoanlă și socială, prin organizarea unor întâlniri de informare cu privire la importanța igienei personale și a locuinței.

Pentru fiecare beneficiar s-au achiziționat pachete cu produse cosmetice, produse de curățenie, pachete cu dulciuri și alimente.

În cadrul acestui proiect, copiii ai căror părinți au un nivel scăzut de educație, au învățat cum să aibă grijă de ei și cum să se poarte în mod civilizat, conștientizând cât de importantă este pentru sănătate igiena personală și a locuinței.

Valoarea finanțării nerambursabile obținută din bugetul local al Primăriei Municipiului Fetești a fost de 9.000 lei.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut