„Lăsați copiii să vină la Mine!” (Luca 18;16)

Zilele de joi 30 și vineri 31 mai 2024 , premergătoare serbării de 1 iunie, Ziua Copilului, au fost pline de încărcătură emoțională și aleasă bucurie pentru copiii Școlii Profesionale Speciale „Ion Teodorescu” din Fetești, cât și pentru copiii Centrului de zi ,,Lucia” .

Părintele capelan Adrian Liviu Marina, a ajuns în mijlocul acestor copii cu nevoi speciale din cele două centre, cu tort și băuturi răcoritoare, pregătite cu dragoste pentru a sărbători în avans ziua de 1 iunie, dedicată tuturor copiilor.

Anul omagial dedicat pastorației bolnavilor și Sfinților Doctori fără de arginți este un bun prilej de a nu trece cu vederea pe acești copii speciali care suferă de la vârste destul de fragede și trebuie să fie înconjurați cu dragoste, înțelegere și multă răbdare.

Alături de părintele capelan a fost și părintele Răican George, profesor la școala sus menționată și director al Centrului de zi ,,Lucia” din Fetești.

Copiilor Centrului de zi Lucia, le-a fost oferită în dar de către părintele capelan și o icoană cu chipul Mântuitorului Hristos, Doctorul Suprem al trupurilor și al sufletelor noastre, spre întărire, ocrotire și ajutor!

 

A consemnat

Pr. capelan Adrian Liviu Marina

Related Posts

Sari la conținut