Momente de neuitat petrecute cu copiii grupului de cateheză din Parohia Feteștii Noi

”Cel mai frumos  timp petrecut în ultima vreme împreună cu colegii de la biserică!” – a spus Teodor.

”Vă plac aceste activități?” ”Daaaa” – au răspuns la unison 20 de glasuri zglobii.

Zilele de 18 și 19 mai vor rămâne întipărite în mintea și inimile copiilor grupului de cateheză din  parohia Feteștii Noi pentru foarte mult timp.

Sâmbătă dimineața, 18 mai 2024,cu zâmbetul până la urechi cu toții tremurau de emoții și de nerăbdare să se urce în tren alături de 3 îndrumători adulți în care și-au pus toată încrederea că-i vor plimba și se vor întoarce cu bine acasă. Supravegheați de doamna învățătoare Badea Maria, de doamna preoteasa Mocanu Elena Florentina și de doamna Tudorache Ionela s-au urcat în tren și-au plecat către București. Au vizitat împreună Muzeul Simțurilor și Casa Experimentelor, au mers pe jos, au călătorit pentru prima dată cu metroul, au cântat și-au zâmbit toată ziua. Din partea organizatorilor au primit pe parcursul zilei apă plată, înghețată și o masă gratuită. Seara s-au întors entuziasmați acasă, dar înainte de a coborî din tren ne-au întrebat ce activitate vom face a doua zi după Sfânta Liturghie.

Duminică, asemeni păsărelelor gureșe, după slujbă copiii încă-și mai povesteau impresii din excursie. Ne-am bucurat de vremea frumoasă de afară si-n curtea bisericii am așezat două mese mari unde-am pictat in voie bună.

Mămicile gospodine  și bunicile iubitoare le-au pregătit plăcintă cu mere și gogoși. Cu toții s-au așezat pe iarba din curtea bisericii și-au povestit mult timp. Ne-au întrebat dacă mai putem să petrecem împreună astfel de momente…

Bunul Dumnezeu să ne țină pe toți sănătoși, în liniște și pace, iar aceste momente cu siguranță se vor repeta.

Related Posts

Sari la conținut