O nouă activitate dedicată Anului comemorativ 2024

În Protopopiatul Fetești, săptămâna 6-12 Mai 2024, fiind proclamat ”An omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, a făcut posibilă activitatea împreună cu credincioși și voluntari, încercând să vină în sprijinul persoanelor vârstnice, care au nevoie de ajutorul semenilor lor.

Biroul de Asistență Socială, Protopopiatul Fetești în parteneriat cu Parohia Țăndărei Gară I ,prin grija Pr. Ștefan Alexandru oferă sprijin în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă bunicii noștrii, dar și cu asistență religioasă și nu în ultimul rând dialog cu fiecare beneficiar în parte, în diferite probleme și trăiri ale vieții, pentru că datoria de a avea grijă este permanentă în sensul că datorăm cinstire părinților nu doar cât suntem copii și dependenți de ei, dar și când devenim adulți și părinții îmbătrânesc.

Având în vedere faptul că seniorii de la Complex Servicii Sociale Țăndărei, sunt părinții noștri trupești, care ne-au născut și ne-au crescut cu credință, cu milă și cu mare jertfă, noi cei tineri avem datoria creștină și umană să le dăm cinstea, ascultarea și respectul cuvenit.

Mulțumim tuturor celor implicați!

 

A consemnat, Spătaru Maria Melania – Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut