Activități susținute cu copiii grupului de cateheză din Parohia Feteștii Noi în luna aprilie 2024

Începând cu duminica Floriilor, copiii care fac parte din  grupul de cateheză din  Parohia Feteștii Noi au fost prezenți zilnic în biserică. Au participat conștiincioși la toate  Deniile din Săptămâna Patimilor, au împletit coroană din flori culese de ei pentru Sfânta Cruce scoasă din Altar în timpul Deniei din Joia Mare, au cântat Prohodul, s-au spovedit și împărtășit înainte de Paști.

În după amiaza celei de-a doua zi de Paști, însoțiți de doamna învățătoare Badea Maria, de doamna preoteasă Mocanu Florentina și de câțiva părinți au organizat un picnic lângă brațul Borcea unde s-au jucat și s-au simțit bine timp de câteva  ore, iar la sfârșit au dat dovadă de spirit civic și-au adunat doi saci  mari plini cu resturi lăsate de persoanele care au trecut pe acolo in ultimul timp.

Copiii s-au gândit să-i bucure și pe credincioșii care participă în mod constant la Sfânta Liturghie, iar în a 3-a zi de Paști sub îndrumarea atentă a doamnelor preotese și a doamnei învățătoare au pregătit un scurt moment artistic, au interpretat câteva cântece vocal și la chitară, iar la sfârșit s-au bucurat cu toții de prinoasele aduse la Sfânta Liturghie și binecuvântate de preotul paroh Mocanu Tatian și au participat la agapă.

La sfârșit cu toții s-au arătat bucuroși de acest timp plăcut petrecut împreună pe toată perioada vacanței, iar adulții le-au mulțumit copiilor și îndrumătorilor pentru minunatele experiențe trăite.

Related Posts

Sari la conținut