Săvârșirea Tainei Sfântului Maslu la parohia Fetești Oraș

În ziua de miercuri, 10 aprilie 2024, s-a săvârșit Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte Sfințite și Taina Sfântului Maslu de obște la parohia Fetești Oraș, de către preoții Cercului Pastoral Fetești, la invitația părintelui Spătaru Daniel, ridicându-se rugăciuni către Dumnezeu pentru tămăduirea sufletească și trupească a enoriașilor prezenți în sfântul lăcaș.

Au fost prezenți la rugăciune preoți din Protopopiatul Fetești: Pr. Vădana Marian, Pr. Păun Mihail, Pr. Brateș Alexandru, Pr. Dumitru Marius, Mocanu Tatian, Pr. Dicianu Florian, Pr. Niță Lucian, Pr. Manolache Victor, Pr. Roibu Dănuț, Pr. Argatu Iulian,  Pr. Chioveanu Nicolae, precum și preoții pensionari Păun Nicolae, Iliescu Neagu și Duță Marin.

Cuvântul de folos a fost rostit de părintele Păun Nicolae, care a vorbit poporului despre puterea vindecătoare a rugăciunilor, care se dovedește de multe ori prin vindecări, care par  surprinzătoare pentru cei necredincioși.

Prin invocarea Duhului Sfânt, preoții și poporul dreptcredincios au nădăjduit la mila și ajutorul dumnezeiesc, pentru iertarea păcatelor și redobândirea sănătății trupești și sufletești.

Related Posts

Sari la conținut