Taina vindecării săvârșită în Parohia Perișoru II

Marți, 2 aprilie 2024, în parohia Perișoru II a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu de un sobor de preoți, condus de Părintele  Piperea Ciprian Marian de la parohia Stațiunea Mărculești.

La evenimentul parohiei, credincioșii  s-au rugat pentru sănătatea celor neputincioși din comunitate și lume și au trăit împreună cu preoții bucuria adunării în biserică. S-au înălțat rugăciuni pentru alinarea suferințelor sufletești și trupești ale tuturor celor prezenți, cât și pentru toți cei bolnavi, fie la casele lor, în azile sau spitale și totodată pentru cei ce se ostenesc cu îngrijirea acestora. La momentul predicii, părintele Piperea Ciprian Marian  a evidențiat rolul postului, faptelor bune și al rugăciunii  în viața credincioșilor, îndemnând la înmulțirea acestora.

La final cei prezenți au făcut câte trei metanii zicând după rânduială: „Binecuvântați, părinți sfințiți și ne iertați pe noi păcătoșii”. Iar preoții prezenți au răspuns: „Dumnezeu să vă ierte, să vă binecuvânteze și sănătate sufletească și trupească să vă dăruiască!”.

Related Posts

Sari la conținut