Taina Vindecării în parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Lăcusteni

Duminică, 24 martie 2024, în ajunul Praznicului Bunei-Vestiri, la ceas de seară, s-au adunat în rugăciune preoți și credincioși, pentru oficierea Tainei Sfântului Maslu, în biserica parohiei Lăcusteni.

Sub protia Preacuviosului   Părinte Vicar Eparhial Rafail Mâț, alături de Preacucernicul preot Protopop Pătărlăgeanu Marian, au slujit preoții Cercului Pastoral Țăndărei și alți preoți invitați, înălțându-se rugăciuni pentru alinarea suferințelor sufletești și trupești ale celor prezenți.

Pe lângă mulțimea de credincioși veniți să se adape din Harul Sfințitor ce se pogoară prin ungerea cu untdelemn sfințit, au fost prezente și oficialitățile locale, în frunte cu domnul primar Florinel Negraru și domnul viceprimar Nedelcu Aurică.

Preacuviosul Părinte Vicar, în cuvântul de învățătură, a îndemnat la fapte bune și la iertare în acest urcuș duhovnicesc al postului, subliniind de asemenea și importanța frecventării cu regularitate a Sfintelor Slujbe de către credincioși, ca mijloace sigure de creștere duhovnicească și mântuire.

Prin grija părintelui paroh Neagu Cristian, și cu implicarea consiliului și comitetului parohial, au fost oferite tuturor celor prezenți 150 de pachete cu hrană caldă.

 

A consemnat

Preot paroh Neagu Cristian Marian

Related Posts

Sari la conținut