Ajunul Bunei Vestiri sărbătorit în parohia Feteștii Noi

Duminică, 24 martie 2024, în ajunul sărbătorii Bunei Vestiri, copiii grupului de cateheza din parohia Feteștii Noi, îndrumați de doamna profesor pentru învățământ primar Badea Maria și de doamnele preotese Mocanu Florentina și Duță Maria i-au surprins plăcut pe toți credincioșii care au participat la Sfânta Liturghie.

Preotul paroh Mocanu Tatian a dat citire pastoralei, a îndemnat credincioșii la dragoste frățească și la milostenie, la participarea fiecăruia la Fondul Central Misionar și apoi le-a îndemnat pe toate fetele si femeile din biserică să o aibă model pe Maica Domnului care este grabnic ajutătoare. I-a invitat apoi să-i asculte pe cei 15 copii care i-au surprins pe toți prin mesajul poeziilor recitate si prin cele doua cântări interpretate – „Datoria mamei” (melodia Teodorei Tucă) și cântecul „Rugă pentru părinți” acompaniat și la chitară de trei dintre membrii grupului de cateheză.

La sfârșitul activității, toți copiii  au primit câte un exemplar din cărțile lui Ion Agârbiceanu- File din cartea naturii, iar toate doamnele prezente la Sfânta Liturghie au primit câte o cărticică – Ghidul mamei creștine.

Related Posts

Sari la conținut