Participare la Conferința motivațională „Mulțumesc, Mamă”

Vineri, 08 martie 2024, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, am participat la Conferința motivațională „Mulțumesc Mamă” ce s-a desfășurat în București, clădirea Auditorium Pallady.

Alături de alți 20 vorbitori, care au prezentat fiecare câte o poveste legată de problemele cu care s-au confruntat în legătură cu copiii lor confruntați cu dizabilități și peste care au reușit să treacă cu bine,  mai ales  mamele singure, sau cu dizabilități, sau agresate…. etc, am vorbit despre modul în care Dumnezeu a făcut ca dezvoltarea copilului meu Xenia, o fetiță de 19 ani cu Tulburare din Spectru Autist, elevă a Seminarului Teologic „Sfânta Ecaterina” de la Mânăstirea Prislop, să fie una prin care să arătăm că El ne poartă de grijă, chiar dacă trecem prin diferite ispite, necazuri, durere, însă fără aceste trăiri/experiențe nu am fi putut să înțelegem Pronia lui Dumnezeu.

Xenia este copilul care ne-a învățat că viața ne supune multor încercări și experiențe care nu au întotdeauna legătură cu ceea ce ne dorim și că numai cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși să le biruim pe toate.

Mesajul pe care am vrut să-l transmit tuturor a fost acesta: „Pentru toți cei care sunteți lipsiți de speranță, nu uitați că DOCTORUL TUTUROR SUFLETELOR, ESTE DUMNEZEU”.

El ne trimite ajutor tot prin oameni: preoți, terapeuți, coordonatori, medici …etc, oameni cu o sensibilitate aparte față de acești îngeri trimiși pe pământ.

A consemnat Preot Răican George

Related Posts

Sari la conținut