Comuniune în rugăciune la Capela Spitalului Fetești

Vineri, 15 martie 2024, la invitația părintelui capelan Marina Adrian Liviu, au poposit în mijlocul credincioșilor preoții Cercului Pastoral Fetești, cât și alți preoți din împrejurimi, pentru a oficia Taina Sfântului Maslu.

Au fost înălțate rugăciuni pentru sănătate și boală îndelungată, pentru cei prezenți la această Sfântă Taină și totodată pentru pacienții aflați internați în spital, care au mare nevoie de mijlocirea preoților, pentru alinarea suferințelor trupești și sufletești.

Au participat la împreuna rugăciune, preoții Dumitru Marius de la parohia „Sf. Nicolae” Fetești-Dudești, Marian Adrian și Argatu Iulian de la parohia „Sf. Ilie”-Fetești, Păun Mihai și Păun Nicolae  preot pensionar, de la parohia „Sf. Treime” Fetești, Chioveanu Nicolaie de la parohia Fetești Gară 1, Mocanu Tatian de la parohia Feteștii Noi, Spătaru Daniel de la parohia Fetești Oraș, Roibu Dănuț de la parohia  Fetești-Buliga, părintele pensionar Dima Ioan și părintele Neagu Cristian de la parohia „Sf. Arhangheli” Lăcusteni.

În cuvântul de învățătură, părintele Roibu Dănuț a vorbit credincioșilor despre pocăință și importanța Postului Mare în viața credincioșilor, ca scară și urcuș duhovnicesc către mântuire.

 

A consemnat Pr. capelan

Adrian Liviu Marina

Related Posts

Sari la conținut