Activități desfășurate în Parohia Gâldău cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului

Pentru a primi cum se cuvine slăvitul praznic al Nașterii Domnului, enoriașii parohiei Gâldău au desfășurat mai multe activități pentru a aduce bucurie semenilor ce întâmpină dificultăți.

Astfel, cu ajutorul unor oameni de bine, au fost donate lemne de foc pentru o familie cu copii minori ce întâmpinau greutăți financiare.

În urma vizitei pastorale cu Icoana Nașterii a fost identificată o familie în dificultate, a cărei mașină de spălat rufe tocmai se defectase. Cazul a fost prezentat unor oameni de bine ce nu au ezitat sa vină in ajutor și au oferit în dar o mașină nouă.

La oficiul parohial am primit o donație inedită ce constă într-o mulțime de cărți. Acestea au fost împărțite copiilor din cercul catehetic, iar o parte și-au găsit locul în biblioteca parohială pentru a fi puse la dispoziția oricui va dori să lectureze.

Copiii cercului de cateheză s-au pregătit pe perioada postului pentru un recital de colinde, iar ca răsplată pentru efortul lor, au primit în dar pungi cu dulciuri și alimente.

În ziua praznicului Crăciunului toți enoriașii prezenți au primit daruri.

Toate aceste activități au fost posibile datorită unor oameni cu suflet mare ce au manifestat concret dragostea pentru semenii aflați în dificultate.

 

A consemnat preotul Ionuț Costinel VOICU.

Related Posts

Sari la conținut