Chipul blândeții, Sfântul Ierarh Nicolae în mijlocul copiilor!

Ziua de marți, 5 decembrie 2023, ajunul sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, a fost prilej de bucurie și binecuvântare pentru copiii Școlii Profesionale Speciale „Ion Teodorescu” din Fetești.

Părintele Marina Adrian Liviu de la Capela  „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a Spitalului Fetești,  dimpreună cu Părintele George Răican de la parohia Bordușani, profesor la școala sus menționată, au săvârșit slujba Aghiasmei Mici însoțită de Rugăciuni pentru sănătate și boală îndelungată, pentru copiii bolnavi  de autism și sindrom down care frecventează această școală.

Prin grija părintelui capelan, toți copiii au primit daruri, constând în dulciuri și fructe, aducând bucurie pe chipurile tuturor.

Tot în această zi, au fost vizitați și copiii internați în Secția de Pediatrie a Spitalului care au primit la rândul lor din partea părintelui capelan, dulciuri și fructe, cu ocazia prăznuirii Sfântului Nicolae, prietenul și bucuria tuturor copiilor.

Acest demers a fost posibil și de această dată,  datorită credincioșilor care frecventează regulat slujbele oficiate în Capela spitalului, fiind receptivi și contribuind la Colecta din Postul Crăciunului.

 

A consemnat

Preot Capelan Adrian Liviu Marina

Related Posts

Sari la conținut