Adevărat vă spun că, întrucât ați făcut unuia dintre acești frați ai mei prea mici, Mie Mi-ați făcut”! (Matei 25;40)

         Cu ocazia Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice și anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești, Protopopiatul Fetești prin ”Serviciul Acordat în Comunitate Destinat Persoanelor Adulte”, în colaborare cu preoții parohiilor de gradul I,                                                          coordonați de Pr. Protopop, Pătărlăgeanu Marian, în prezența doamnei lucrător social, Spătaru Maria Melania, a organizat în săptămâna 9-13 Octombrie 2023 o activitate de ajutorare a 30 de persoane vârstnice din Protopopiatul Fetești, fără posibilități materiale și cu diferite probleme de sănătate.

Activitatea s-a desfășurat în cele 4 Cercuri Pastorale (Cercurile pastoral – misionare:Fetești,Borcea – Ștefan cel Mare,Țăndărei și Făcăeni) prin sprijinirea bătrânilor atât material cât și cu alimente.

Prin activitățile filantropice desfășurate cu sprijinul preoților și implicarea lor, am avut în vedere întrajutorarea și îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor vârstnice.

Mulțumim tuturor celor care au participat la această activitate .

 

 

A consemnat, Spătaru Maria Melania – Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut