În vremea bătrâneților mele, să nu mă lepezi, să nu mă părăsești…

Duminică, 1 octombrie 2023, în contextul Anului omagial dedicat pastorației persoanelor vârstnice, la Capela  „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești,  după oficierea Sfintei Liturghii, a fost sărbătorită ,,Ziua persoanelor vârstnice”.

Preacucernicul preot capelan Marina Adrian Liviu a oferit în dar celor prezenți  iconițe, prăjituri și sucuri, în semn de apreciere pentru cei în vârstă, oferind totodată și o agapă, la care au participat cei ce au fost în comuniune liturgică alături de părintele, bucurându-se de Liturghia cea după Liturghie, ca semn al prețuirii și dragostei față de ei.

Acest demers a fost o bucurie nemărginită alături de alte activități în acest an omagial, evidențiind rolul și importanța vârstnicilor în activitatea socială a bisericii, cât și recunoștința continuă față de cei ce au născut  și crescut viitorii fii de astăzi ai Bisericii dreptmăritoare.

Nu vârsta evidențiază calitățile unui om, ci roadele dobândite pe parcursul vieții, care sunt vrednice de laudă și de cinste spre folosul comunității din care fac parte.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dăruiască sănătate tuturor celor ce prin jertfa și munca lor ne sunt modele vrednice de urmat și pod peste generații!

 

A consemnat

Preot capelan,

Adrian Liviu Marina

Related Posts

Sari la conținut