Pelerinaj cu copiii parohiei Țăndărei Oraș

Joi, 17 august 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, 15 copii din grupul de cateheză ai Parohiei ,,Sfinții Voievozi”  Țăndărei și copiii cu rezultate bune la religie ai Liceului ,,Paul Georgescu” din oraș, însoțiți și de doamnele Răduță Monica, profesor de religie la liceul mai sus menționat și doamna Nicoară Mariana , profesor de Limba Franceză la Liceul Tehnologic Țăndărei, s-au deplasat într-un pelerinaj la mănăstirile din Dobrogea.

Ziua a început cu experiență inedită pentru copii, și anume traversarea fluviului Dunărea cu bacul, pentru a ajunge la primul obiectiv ce urma să fie vizitat, Mănăstirea Dervent.

Aici copiii s-au închinat icoanei Maicii Domnului, icoană făcătoare de minuni, după care s-au deplasat către izvorul ce se află in vecinătatea mănăstirii și despre care se știe că a izvorât în chip minunat.

A urmat apoi Mănăstirea Sfântul Andrei, unde copiii au vizitat sfântul locaș, cât și peștera unde s-a adăpostit Sfântul în timpul șederii sale aici.

Un alt obiectiv vizitat a fost Tropaeum Traiani din localitatea Adamclisi și Catedrala Arhiepiscopală din Constanța.

Ziua s-a încheiat cu plimbarea pe faleza Mării Negre și admirarea Cazinoului.

Related Posts

Sari la conținut