Tabăra din Pridvorul Satului, desfășurată la Săveni

În perioada 23-26 iulie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în Parohia Săveni din Episcopia Sloboziei și Călărașilor, s-a desfășurat ediția a III-a a Taberei din Pridvorul Satului, având ca temă: „Sfânta Liturghie, împlinirea vieții tânărului”. Evenimentul a fost organizat de către Asociația „Tineretul Ortodox Român” Filiala Săveni, Ialomița în colaborare cu Școala Gimnazială Săveni și Primăria Săveni și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Ialomița.

La eveniment au participat peste 180 de tineri cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani.

În cadrul taberei, tinerii au participat la diverse activități: Comunică & Întreabă Preotul, atelier de prim ajutor, atelier de dans & karaoke, ateliere hand-made, ateliere tematice, precum și un training foto susținut de domnul Silviu Fășie.

Totodată s-au desfășurat și competiții precum: Jocurile olimpice, Jocul cuvintelor, Vânătoarea de comori, Tir cu arcul, Întreceri sportive de tip traseu cu obstacole și multe altele.

Tabăra s-a încheiat miercuri, 26 iulie 2023, cu oficierea Sfintei Liturghii, ocazie cu care participanții la tabără s-au putut împărtăși. În continuare, au fost acordate diplome voluntarilor și participanților, a fost difuzat filmul taberei și a fost susținut un cuvânt de încheiere al taberei.

Asociația „Tineretul Ortodox Român” Filiala Săveni, Ialomița a fost înființată în anul 2018, iar aceasta este condusă și coordonată de către Președintele Asociației, pr. Jugănaru Florin, precum si de preotul paroh Toader Georgian.

A consemnat Pr. Jugănaru Florin, parohia Săveni

Related Posts

Sari la conținut