„Clubul de vacanță” pentru copii, organizat în această vară de Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești

Sub îndemnul ”În joc și joacă, învățăm și ne distrăm”!, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, organizează în cadrul acestei vacanțe de vară un program educațional – recreativ, social, ediția a VI-a, a ”Clubului de vacanță” destinat elevilor din cadrul Biroului de Asistență Socială și nu numai. Activitățile din cadrul clubului de vacanță se vor desfășura, în perioada iulie – august 2023, la sediul Protopopiatului Fetești.

”Clubul de vacanță” va fi organizat pentru 10 copii, iar activitățile vor fi susținute de cadre didactice, colaboratori, voluntari. Aceștia vor antrena imaginația, curiozitatea și spontaneitatea copiilor și împreună vor transforma sălile și spațiul Protopopiatului într-un loc de petrecere a timpului liber în mod creativ și educativ.

În cadrul acestui club de vacanță se vor desfășura următoarele activități: lectură, desen, joc și joacă, handmade, film, franceză, engleză, matematică distractivă, copiii petrecându-și timpul liber în mod plăcut și creativ.

Participanții vor fi recompensați, la finalul verii, cu diplome de participare și mici surprize.

Activitățile vor avea tematici variate în cadrul clubului:

Ziua1: 12.07.2023 – deschiderea oficială a Clubului de vacanță – activități de cunoaștere;

Ziua 2: 19.07.2023 – ”În lumea poveștilor” va antrena elevii în discuții despre cărțile preferate, literatura de vacanță, despre lumea fascinată a lecturii și a personajelor preferate. Copii vor putea învăța să iubească lecturile, să-și dezvolte gândirea, vocabularul și să învețe să-și exprime liber emoțiile.

Ziua 3: 25.07.2023 – fișe de lucru la matematică și limba română.

Ziua 4: 26.07.2023. – Clubul de joc și joacă, preferatul celor mici, va transforma spațiul într-un loc al jocurilor de perspicacitate, de echipă și de relaxare.

Ziua 5: 28.07.2023. – Cluburile de engleză și franceză, elevii vor conversa și își vor îmbunătăți vocabularul prin exerciții interactive și distractive.

 

A consemnat: Lucrător social, Spătaru Maria Melania – Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut