Instalarea Părintelui Cloșcă Nicușor la Parohia Găița

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 16 mai 2023 a avut loc la Parohia Găița din comuna Făcăeni, Protopopiatul Fetești, instalarea noului preot paroh, în persoana Preacucernicului Cloșcă Nicușor Cezar.

După săvârșirea slujbei Acatistului, de către preoții Cercului Pastoral Făcăeni, Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a dat citire în fața credincioșilor prezenți Deciziei de numire a noului preot și l-a prezentat pe noul păstor duhovnicesc.   Acesta a luat apoi cuvântul, mulțumind Bunului Dumnezeu pentru binefacerile primite, Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru încrederea acordată prin  Decizia de numire la această parohie și tuturor celor prezenți pentru călduroasa primire, apoi  a făgăduit că va împlini cu răspundere sarcinile ce-i revin ca și preot paroh.

Doamna Primar Nuți Roșu l-a felicitat pe noul preot și i-a asigurat pe cei prezenți de tot sprijinul pe care îl poate acorda, în calitate de edil, pentru bunăstarea bisericilor din comuna Făcăeni.

Related Posts

Sari la conținut