LICITAȚIE în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială „Sfântul Mucenic Pantelimon” Stelnica

Parohia „Sfântul Mucenic Pantelimon” Stelnica, Protopopiatul Fetești, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, organizează în ziua de 31 martie 2023, ora 12:00, licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială (de categoria a I-a).

Lucrările fac parte din proiectul de deviz și caiet de sarcini de la Biserica ,,Sfântul Mucenic Pantelimon” din comuna Stelnica, județul Ialomița, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, aprobat de Comisia de Pictură Bisericească în data de 20 ianuarie 2023. Biserica este de categoria a I-a, iar suprafața estimată de pictură interioară este de 475 mp.

Data până la care se pot solicita clarificări este 28 martie 2023, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 30 martie 2023.

 

Adresa parohiei: Strada Sf. Pantelimon nr. 6, comuna Stelnica, județul Ialomița.

 

Pentru detalii referitoare la proiectul de pictură, poate fi contactat preotul paroh Stanchi Marius Dorinel, la telefon 0729042147.

Related Posts

Sari la conținut