Taina Sfântului Maslu la parohia „Sfinții Arhangheli” Fetești Gară I

În ziua de miercuri, 15 martie 2023, s-a săvârșit Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte Sfințite, precum și Taina Sfântului Maslu de obște la parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Fetești Gară I, ca în fiecare an, în perioada Postului Mare.

La invitația preoților slujitori ai parohiei, au fost prezenți la rugăciune preoți din Municipiul Fetești: pr. Argatu Iulian, pr. Brateș Alexandru, Pr. Mocanu Tatian, pr. Marian Adrian, pr. Dumitru Marius, pr. Păun Nicolae, Pr. Iliescu Neagu, pr. Dima Ion, pr. Duță Marin, pr. Niță Gheorghe și Niță Lucian, pr. Păun Mihail și pr. Manolache Victor.

Părintele Argatu Iulian de la parohia „Sfântul Ilie” din Fetești a fost cel care a prezentat enoriașilor un frumos cuvânt de învățătură despre foloasele pe care le dobândim atunci când participăm la Taina Sfântului Maslu cu credință sinceră și nu șovăielnică, cu nădejdea vindecării de neputințele trupești și sufletești, spre dobândirea vieții veșnice.

Credincioșii prezenți în număr mare au participat cu evlavie la frumoasa slujbă, iar la final au fost miruiți cu untdelemnul cel sfințit.

Related Posts

Sari la conținut