Să le vorbim copiilor despre Sfinți

În fiecare an, pe data de 30 noiembrie, românii îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol Andrei, considerat ocrotitorul nostru deoarece a propovăduit Evanghelia și cuvântul Domnului pe aceste meleaguri.

Marți, 29 noiembrie 2022, s-a desfășurat o activitate la sediul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești cu elevii clasei a XI-B și a VIII-a A coordonați de domnul profesor de religie Craiu Claudiu Costel, doamna lucrător social, Spătaru Maria Melania, Goga Ancuța și Pr. Argatu Iulian în parteneriat cu Biroul de Asistență Socială, Protopopiatul Fetești, le-au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Apostol Andrei –  Încreștinătorul românilor, dar și despre tradițiile legate cu ocazia acestei zile.

Tot în cadrul acestei activități, domnul profesor de religie, le-a prezentat copiilor oferta educațională a Seminarului Ortodox ”Sfântul Ioan Gură de Aur”-Slobozia.

La sfârșit elevii au primit din partea Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești, un breloc și o iconiță cu Sfântul Apostol Andrei.

 

A consemnat, Lucrător social, Spătaru Maria Melania, Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut