Doliu în parohia Mihail Kogălniceanu din Protopopiatul Fetești. Părintele Hangu Gheorghe a trecut la cele veșnice

Părintele pensionar Hangu Gheorghe de la parohia „Înălțarea Domnului” – Mihail Kogălniceanu, județul Ialomița, Protopopiatul Fetești, a trecut la cele veșnice. A trecut la Domnul murit la vârsta de 69 de ani.

Preotul Hangu Gheorghe a avut o bogată activitate administrativă, pastorală și socială atât în parohia Mihail Kogălniceanu, din anul 1987, cât și la parohia Brâncoveni, din anul 1979.

Fiii și fiicele duhovnicești ai Părintelui Hangu Gheorghe, toți cei care l-au cunoscut și prețuit, care l-au iubit până la sfârșit pe păstorul și părintele lor s-au despărțit cu multă durere în ziua de marți, 18 octombrie 2022, de cel care i-a îndrumat duhovnicește.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de  Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, înconjurat de preoții Protopopiatului Fetești, sub coordonarea părintelui Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești.

Părintele Gheorghe a aflat odihna cea bine-meritată slujitorilor celor râvnitori ai lui Hristos. Să-l pomenim cu toții, rugându-L pe Mântuitorul Hristos, Biruitorul morții, să-i ierte toată greșeala, cea cu voia și cea fără de voie și să-i facă parte de slujirea cea veșnică în soborul aleșilor Lui.

A fost înmormântat în cimitirul parohial, alături de fiul său, preotul Hangu Sorin Marian, trecut la Domnul în urmă cu 11 ani.

Veșnică odihnă robului lui Dumnezeu, preotul Gheorghe, fratele nostru, și pomenirea lui din neam în neam!

Related Posts

Sari la conținut