Înainte-prăznuirea hramului bisericii „Adormirea Maicii Domnului” Fetești Oraș

În seara zilei de 14 august 2022,  Parohia „Adormirea Maicii Domnului”- Fetești Oraș, a început sărbătorirea hramului bisericii, prin săvârșirea slujbei Vecerniei, a Litiei și a Prohodului Maicii Domnului.

La slujbă au participat preoții Dicianu Florian, Marian Adrian, Duță Marin, Dumitru Marius, Chioveanu Nicolae și Marina Liviu, din Cercul Pastoral-Misionar Fetești, precum și părinții Spătaru Daniel, Constantin Vicențiu, Petre Niculae și Neagu Marian, invitați fiind de  părintele paroh Iliescu Neagu. Credincioșii au participat în număr mare și cu multă bucurie la praznic, cinstind-o pe Maica Domnului prin frumoase cântări. La final biserica a fost înconjurată de soborul de preoți purtând Epitaful cu scena Adormirii Maicii Domnului.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Chioveanu Nicolae, de la parohia Fetești Gară I, care a relatat credincioșilor învățăturile pe care le avem în Sfânta Scriptură și în Sfânta Tradiție despre Maica Domnului, cea care din ceruri se roagă pentru cei care o cinstesc cu evlavie.

 

Related Posts

Sari la conținut