Comuniune în rugăciune la Capela Spitalului Fetești

În ziua de sâmbătă, 6 august 2022 ,în ziua Praznicului Schimbării la Față a Domnului, s-a oficiat Taina Sfântului Maslu în Capela „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești.

La invitația părintelui capelan Marina Adrian Liviu, au poposit la ceas de seară alături de cadre medicale și credincioși, preacucernicii preoți Marian Adrian de la parohia „Sfântul Ilie” Fetești, Tudose Nicolae de la parohia Borcea, Neagu Cristian Marian de la parohia Lăcusteni, și preotul pensionar Iordache Sebastian.

S-au înălțat rugăciuni pentru cei bolnavi care sunt pe patul de suferință la casele lor și în centre de îngrijire,  pentru cei aflați internați în spital, cât și pentru cei ce se ostenesc cu îngrijirea acestora.

În cuvântul de învățătură, părintele Nicolae Tudose a vorbit celor prezenți despre roadele Postului Adormirii Maicii Domnului, ale rugăciunii, evidențiind totodată faptul că a ne lăsa în voia lui Dumnezeu, presupune ca măsura credinței sa fie în raport de egalitate cu aceea a nădejdii, pe care trebuie să o avem permanent, în toate împrejurările vieții noastre.

 

A consemnat preot capelan

MARINA ADRIAN LIVIU

Related Posts

Sari la conținut