Acțiuni catehetice la parohia Feteștii Noi din Protopopiatul Fetești

„Copilăria este inima tuturor vârstelor” spunea  Lucian Blaga, iar acest citat s-a dovedit încă o dată adevărat în vara aceasta, când  copiii grupului de cateheza și adulții din Comitetul Parohial au avut parte de o surpriză din partea familiei preotului Tatian Mocanu și din partea parohienilor.

Trupa de teatru pentru copii „Savoi” formată din studenți și absolvenți ai Facultății de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”- București, a prezentat spectacolul intitulat „Biță-Morcoviță” unde prietenia și întrajutorarea au fost puse în scenă cu un caracter educativ, social-formativ, estetic și amuzant, iar copiii alături de părinții prezenți s-au bucurat și au rămas plăcut impresionați de tot ce au văzut. Activitatea a avut loc în data de 6 august 2022 în incinta bisericii vechi și în curtea bisericii, profitând de vremea călduroasă.

După spectacol, au luat parte la diferite jocuri frumos adaptate vârstei, cântecele și pictură pe față.

Nu s-au lăsat mai prejos nici doamnele din comitetul Parohial al Parohiei Feteștii Noi, care au pregătit foarte multe gogoși și i-au servit pe toți cei prezenți la eveniment.

Related Posts

Sari la conținut