Copilărie minunată în cadrul Protopopiatului Fetești

Ziua Copilului este un bun prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi copiii.

În acest context, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, a organizat în data de 31 mai 2022  la sediul său, o activitate de socializare pentru copiii beneficiari de servicii sociale.

La activitate au participat un număr de 15 copii, proveniți din familii aflate în situații de dificultate.

În cadrul activității, copiii au vizionat filme de desen animat, precum și o serie de activități: baloane modelatoare, plastilină, jocuri lego, puzzle, au cântat împreună, au socializat iar la sfârșit au primit din partea Biroului de Asistență Socială suc, prăjituri, floricele, vată pe băț și o punguță cu dulciuri.

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copii trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

 

 

A consemnat lucrător social, Spătaru Maria – Melania – Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut