Sfânt Maslu de obște la parohia Gâldău

Marți, 5 aprilie 2022, în parohia Gâldău, la biserica ce îl are ocrotitor pe Sfântul Ierarh Nicolae, a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, de un sobor de preoți, condus de părintele Filofteiu Mădălin. La eveniment au fost prezenți un număr mare de credincioși, care s-au rugat pentru sănătatea celor neputincioși din comunitate și lume și au trăit împreună cu preoții bucuria slujirii în biserică.

După săvârșirea Sfântului Maslu, părintele Mihai Nilă de la parohia Iezeru, a rostit cuvântul de învățătură, în care a vorbit despre postul bineplăcut lui Dumnezeu, post care împletește postirea de bucate cu rugăciunea și cu milostenia, dar și cu participarea mai intensă la slujbele Bisericii. De asemenea, i-a îndemnat pe preoți și pe credincioși să înmulțească rugăciunea, mai ales în această perioadă tulbure, în care mulți dintre frații noștri sunt încercați.

La final, părintele paroh Ionuț Costinel Voicu le-a mulțumit tuturor celor prezenți, asigurându-i de prețuirea și dragostea pe care le-o poartă.

 

A consemnat Pr. Zăldoiu Nelu

Related Posts

Sari la conținut