Marșul pentru Viață 2022 la Fetești

Sâmbătă, 26 martie 2022, a avut loc în Municipiul Fetești „Marșul pentru Viață” organizat de Protopopiatul Fetești, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.
La eveniment au participat peste 300 de persoane, credincioși, elevi, profesori, preoții Protopopiatului și personalul neclerical.
Delegat din partea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a fost  Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, protopop al Protopopiatului Fetești  care, după slujba de Tedeum,  a rostit un cuvânt celor prezenți cu ocazia evenimentului „Marșul pentru Viață”, subliniind importanța omului, încă de la concepere.
Credincioșii prezenți s-au bucurat de prezența copiilor de la Școlile din Protopopiat, însoțiți de Profesorii de Religie precum și copii, membri ai cercurilor catehetice formate pe lângă parohii.
După slujba TeDeumului, grupurile catehetice ale parohiilor au susținut diferite activități artistice în parcul din proximitatea bisericii „Sfânta Treime” din Fetești.
Grupuri de copii au susținut un program de desene pe asfalt tematice.

Related Posts

Sari la conținut