Sfânt Maslu de Obște la parohia Perișoru I

Miercuri, 16 martie 2022,  în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Perișoru s-a oficiat Taina Sfântului Maslu de obște, ca în fiecare an, în perioada Postului Mare.

La inițiativa preoților slujitor ai parohiei, au fost prezenți preoți din Cercului Pastoral Borcea- Stefan cel Mare.

Credincioșii au participat cu multă râvnă la această slujbă, înțelegând că Biserica este un spital duhovnicesc care oferă multe leacuri pentru vindecarea omului ca întreg, atât trupește, cât și sufletește.

În încheierea Tainei Sfântului Maslu,  părintele Ionel Gabriel Buliga a ținut un cuvânt de învățătură despre importanța postului, a rugăciunii și a faptelor bune în această perioadă de pregătire pentru întâmpinarea după cuviință a Mântuitorului Iisus Hristos cel înviat. „În această perioadă de bucurie duhovnicească, să avem puterea de a ne ridica și să pregătim untdelemnul postului, al rugăciunii și al stăruinței în fapte bune pentru a ține aprinsă candela sufletului nostru pentru venirea Mântuitorului Hristos. Să stăruim în cele duhovnicești, în tot ceea ce este frumos și plăcut lui Dumnezeu cu nădejdea că Hristos ne va primi la El pe noi toți“, a spus părintele Ionel Gabriel Buliga.

Related Posts

Sari la conținut