Sprijin oferit de Protopopiatul Fetești pentru familiile refugiate din Ucraina

”Cel ce apără pe cel asuprit are pe Dumnezeu de partea sa. Iar cel ce întinde brațul său spre ajutorul aproapelui primește brațul lui Dumnezeu în ajutorul său.” (Sf. Isaac Sirul).

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Fetești a sprijinit familiile refugiate din Ucraina. Prin implicarea preoților, voluntarilor și enoriașilor, fără de care nu am fi putut duce la bun sfârșit această activitate, în perioada 4-10 martie 2022 s-au colectat alimente, produse igienico-sanitare, pături, pilote, îmbrăcăminte, apă, medicamente și prosoape. De un sprijin deosebit ne-am bucurat din partea preoților Niță Gheorghe și Niță Lucian de la Parohia Fetești Gară II.

Produsele au fost distribuite în parteneriat cu Primăria Municipiului Fetești și trei transporturi au fost deja duse către Episcopia Tulcii, Parohia Isaccea de către preoții Protopopiatului Fetești.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a învrednicit pe toți cei implicați să contribuim din puținul nostru pentru cei aflați în nevoie.

A consemnat lucrător social, Spătaru Maria – Melania.

Related Posts

Sari la conținut