Taina vindecării în Parohia „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Pietroiu

În ziua de miercuri, 9 martie 2022, preoții din Cercul pastoral Borcea-Ștefan cel Mare au săvârșit Taina Sfântului Maslu.

S-au înălțat rugăciuni pentru alinarea suferințelor sufletești și trupești ale tuturor celor prezenți, cât și pentru toți cei bolnavi, fie la casele lor, în azile sau spitale și totodată pentru cei ce se ostenesc cu îngrijirea acestora.

La momentul predicii, părintele paroh Filofteiu Mădălin a evidențiat rolul postului, faptelor bune și al rugăciunii  în viața credincioșilor, îndemnând la înmulțirea acestora, mai ales în această perioadă tulbure.

Din păcate, intr-un război, cei care au cel mai mult de suferit sunt oamenii, bătrâni și copiii. Singurul ajutor al oamenilor acum este Dumnezeu. Ne rugăm Milostivului Dumnezeu, Domnul păcii, al dreptății și al iubirii, să dăruiască ocrotire creștinilor de pretutindeni și înțelepciune făcătoare de pace tuturor conducătorilor politici responsabili.

Mulțumim din suflet tuturor celor prezenți, clerici și credincioși și rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească tuturor osteneala cu sănătate sufletească și trupească!

 

A consemnat preot Zăldoiu Nelu

Related Posts

Sari la conținut