Daruri de Crăciun oferite de Serviciul Social al Protopopiatului Fetești

Pentru cele 12 familii aflate în situație de dificultate, beneficiare de servicii sociale oferite în cadrul Protopopiatului Fetești, de către Biroul de Asistență Socială, Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos va fi mai fericită.

Aceștia au primit, din partea Serviciului Social, pachete cu produse alimentare  (cozonac, ulei, orez, zahăr, făină, pastă de tomate, carne tocată, mezeluri), iar pentru copiii din aceste familii s-au oferit pachete cu dulciuri, îmbrăcăminte, jucării și încălțăminte.

Articolele de îmbrăcăminte, jucării și încălțăminte au fost donate de către preșcolarii Grădiniței cu program normal „Dimitrie Cantemir” din Fetești, elevii Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” din Fetești și Liceului Teoretic Carol I Fetești,  în urma campaniei sociale ,,Dăruind vei dobândi!”, organizată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară Ialomița, în săptămâna 16-20 decembrie 2021.

Mulțumim firmei S.C. ANA & CORNEL S.R.L., care și de această dată ni s-a alăturat în efortul nostru de a sprijini aceste familii, fără posibilități materiale și financiare, pentru procurarea celor necesare pentru masa de Crăciun.

Related Posts

Sari la conținut