Taina vindecării în Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Lăcusteni

În ziua de luni, 13 decembrie 2021, la invitația părintelui paroh al parohiei Lăcusteni, Neagu Cristian Marian, au poposit în mijlocul credincioșilor pentru împreună-rugăciune, preoții Florea Daniel de la Parohia Mihail Kogălniceanu, Nicușor Cezar Cloșcă de la Parohia Progresu, Nicolae Tudose de la Parohia Borcea II și Marina Adrian Liviu de la Capela ,,Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a Spitalului Municipal ,,Anghel Saligny” Fetești .

S-au înălțat rugăciuni pentru alinarea suferințelor sufletești și trupești ale tuturor celor prezenți, cât și pentru toți cei bolnavi, fie la casele lor, în azile sau spitale și totodată pentru cei ce se ostenesc cu îngrijirea acestora.

La momentul predicii, părintele Nicolae Tudose, a evidențiat rolul faptelor bune și al milosteniei în viața credincioșilor, îndemnând la înmulțirea acestora, mai ales în această perioadă a postului Nașterii Domnului.

Mulțumim din suflet tuturor celor prezenți, clerici și credincioși și rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească tuturor osteneala!

 

Pr. Neagu Cristian Marian

Related Posts

Sari la conținut