Taina Sfântului Maslu la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Fetești

În ziua de prăznuire a Sfintei Mucenițe Filofteia (7 decembrie 2021), la Capela „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești  s-a oficiat Sfânta Liturghie si Taina Sfântului Maslu preacucernicii preoți Mocanu Tatian, Marian Adrian, Tudose Nicolae, Constantin Vicențiu și Neagu Cristian, la invitația părintelui capelan Marina Adrian Liviu.

S-au înălțat rugăciuni atât pentru cei bolnavi și cei aflați pe patul de suferință, cât și pentru medicii, asistentele, farmaciștii și toți cei care își desfășoară activitatea în acest loc al suferinței și al vindecării.

La momentul predicii, părintele Constantin Vicențiu de la parohia „Sfinții Arhangheli” Movila, a subliniat importanța rugăciunii colective, a faptelor bune și a unirii cu Hristos prin Taina Euharistiei.

Totodată, în ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, părintele Marina Adrian Liviu a cercetat o familie cu opt copii, care locuiesc într-un imobil dezafectat din Fetești. A adus mângâiere acestora, prin dragostea  unor credincioși, care au făcut posibilă această vizită, oferind alimente, dulciuri, îmbrăcăminte și încălțăminte.

 

A consemnat preot capelan Marina Adrian Liviu

Related Posts

Sari la conținut