Liturghie și filantropie în Parohia „Nașterea Domnului” – Țăndărei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Parohia „Nașterea Domnului” – Țăndărei Gară I, Protopopiatul Fetești, l-a prăznuit pe Sfântul Ierarh Nicolae, urmându-i exemplul, prin slujirea Sfintei Liturghii și ajutorarea celor în nevoi.

Evenimentele au început la ceas de seară în ziua de vineri, 3 decembrie 2021, atunci când a fost săvârșit acatistul Sf. Nicolae.

În biserica parohială a fost împodobit bradul, marcând și în acest mod apropierea binecuvântatului praznic al Crăciunului.

Duminică, 5 decembrie 2021, după săvârșirea Dumenezeieștii Euharistii, preacucernicul părinte paroh Ștefan Alexandru, însoțit de domnul epitrop Stan Istrate, a cercetat câteva familii din comunitate, ducând fiecăreia un dar constând în haine, alimente și jucării.

În însăși ziua prăznuirii, 6 decembrie 2021, credincioșii adunați în rugăciune spre cinstirea Sfântului Nicolae au adus prinos de laudă lui Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate asupra lor și asupra comunității eclesiale.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.

Related Posts

Sari la conținut