Maslu de obște în Parohia Țăndărei Gară I

Vineri, 26 noiembrie 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în biserica Parohiei Țăndărei Gară I a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu de către un ales sobor de preoți.

La invitația preacucernicului părinte paroh Ștefan Alexandru de a sluji Domnului și de cere de la Acesta vindecarea trupească și sufletească a enoriașilor încredințați prin Taina Hirotoniei, au răspuns următorii slujitori ai Sfântului Altar: preacucernicul părinte arhidiacon Rodian Mihăiță Bucur, inspector eparhial, preacucernicul părinte protopop de Slobozia Laurențiu Cioranu, preacucernicul părinte Costache Ion, preacucernicul părinte Nicolae Codruț Năstase și preacucernicul părinte pensionar Sebastian Iordache.

La ceas de seară în Postul Nașterii Domnului s-au rugat împreună cu toți cei prezenți pentru dobândirea sănătății depline a celor care au trebuință de Doctorul Hristos.

La sfârșitul slujbei a fost ținut un cuvânt de folos, iar după ce au fost miruiți, credincioșii au primit câte o iconiță cu Sfântul Apostol Andrei.

A consemnat Diaconescu Iancu Adin.

Related Posts

Sari la conținut