Instalarea părintelui Ștefan Alexandru la Parohia Țăndărei Gară I

         Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 16 august 2021 a avut loc la Parohia Țăndărei Gară I, Protopopiatul Fetești, instalarea noului preot paroh, în persoana Preacucernicului Ștefan Alexandru.

         După săvârșirea slujbei Acatistului Sfinților Martiri Brâncoveni de către membrii Cercului Pastoral Țăndărei, Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a dat citire în fața credincioșilor prezenți Deciziei de numire a noului preot și l-a prezentat pe noul păstor duhovnicesc.        Acesta a luat apoi cuvântul, mulțumind Bunului Dumnezeu pentru binefacerile primite, Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru încrederea acordată prin  Decizia de numire la această parohie, părintelui Iordache Sebastian  și tuturor celor prezenți pentru călduroasa primire, apoi  a făgăduit că va împlini cu răspundere sarcinile ce-i revin ca și preot paroh.

         De asemenea, a luat cuvântul și părintele pensionar Iordache Sebastian, fostul preot paroh, precum și părintele Protopop de Slobozia, Cioranu Laurențiu și domnul Primar Roman Cristian, toți felicitându-l pe tânărul preot și asigurându-l de sprijin.

         La final, toți credincioșii au fost miruiți de către părintele Ștefan Alexandru, noul păstor duhovnicesc al parohiei.

 

 

Related Posts

Sari la conținut