Bucuria pascală a copiilor la Parohia Feteștii Noi

      În a doua zi a Sfintelor Paști, credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie în Parohia Feteștii Noi au avut parte de o surpriză frumoasă pregătită de membrii grupului de cateheză, sub îndrumarea doamnelor preotese Duță Maria și Mocanu Florentina. 

      În pridvorul bisericii cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”, a fost amenajată expoziția de primăvară cu tema „Paștile copilăriei noastre”. Copiii au realizat desene de primăvară și cu tematica Paștelui, au pictat icoane pe sticlă și au încondeiat ouă.

      La sfârșitul  Sfintei Liturghii, 20 de copilași au pus în scenă povestea „Adevăr și legendă despre Paști”, poveste care arată realitatea zilelor noastre trăită în diferite medii sociale. Credincioșii i-au putut asculta pe copii rostind și poezii tematice, dar și cântând. 

      La sfârșitul activității, toți copiii au primit în dar „Biblia pentru copii” repovestită de Zoe Kanava, precum și dulciuri. 

      Copilașii au fost încântați de această activitate, iar credincioșii i-au felicitat și le-au mulțumit pentru momentele frumoase oferite.

Related Posts

Sari la conținut