Licitație la Parohia „Sfântul Nicolae” – Gâldău, județul Călărași

Parohia „Sfântul Nicolae” – Gâldău, Protopopiatul Fetești, județul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, organizează în ziua de 22 decembrie 2020, ora 12:00, licitație în vederea adjudecării lucrărilor de pictură nouă în tehnica fresco, la biserica parohială (de categoria a II-a). 

Lucrările fac parte din proiectul de deviz și caietul de sarcini de la Biserica „Sfântul Nicolae“ din satul Gâldău, comuna Jegălia, județul Călărași, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, aprobate de Comisia de pictură bisericească în data de 26 martie 2018. Biserica este de categoria a II-a, iar suprafața estimată de pictură interioară este de 570 mp. 

Data până la care se pot solicita clarificări este 20 decembrie 2020, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 21 decembrie 2020. Ofertele pot fi trimise prin poștă sau e-mail.

 

Adresa parohiei: DN3 B – Călărași Fetești – nr. 88, sat Gâldău, comuna Jegălia, județul Călărași. Pentru detalii referitoare la proiectul de pictură, poate fi contactat preotul paroh Voicu Ionuț Costinel, la telefon 0727.782.655, sau ionutvoicu18@yahoo.com   

Related Posts

Sari la conținut