Maslu de obște la Capela Spitalului Municipal Fetești

În după-amiaza zilei de luni, 27 mai 2019, cu ocazia prăznuirii Sfântului Ioan Rusul, reprezentanții  Cercului Pastoral  Fetești s-au reunit la Capela Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești, cu hramul „Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian”,   pentru a se ruga împreună cu cei bolnavi, internați în spitale și pentru cei suferinzi, pentru cei ce cu frică de Dumnezeu lucrează ca medici, asistenți medicali, infirmieri și ostenitori în această instituție medicală, pentru  dobândirea  vindecării și iertarea păcatelor.

Credincioșii au participat  la Slujba Acatistului și la Taina Sfântului Maslu, slujbă săvârșită de un sobor de preoți invitați de către Preacucernicul Părinte capelan Vădana Ștefan.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de Preacucernicul părinte Manolache Victor, de la Parohia „Sfânta Treime” din Fetești,  care a vorbit celor prezenți despre folosul rugăciunii pentru vindecarea trupească și sufletească.

După încheierea slujbei, preacucernicii preoți participanți au fost invitați la o agapă pentru a întregi bucuria comuniunii.

A consemnat preot Dumitru Marius, secretar al Protopopiatului Fetești

Related Posts

Sari la conținut