Protopopiatul Fetești. Seară de colinde – ediția a IV-a

     În ziua de 16 decembrie 2018, biserica parohială cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Protopopiatul Fetești, a fost gazda celei de a IV-a ediții a Concertului de colinde : Seară de colinde.

                 În această seară frumoasă cei prezenți la concert au făcut  o călătorie imaginară, prin negura veacurilor demult apuse, când Dumnezeu a trimis în lume pe Unicul Său Fiu, pentru mântuirea noastră a tuturor, cu ajutorul colindelor interpretate de grupurile de copii de la Parohiile și Școlile : Movila, Săveni, Luciu, Fetești-Dudești, Școala Gimnazială Aurel Vlaicu Fetești, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești și Școala Gimnazială Radu Vodă Fetești.

       În deschiderea concertului de colinde, Părintele Protopop Marian Pătărlăgeanu, le-a vorbit celor prezenți, despre tradiția colindelor care ne vestesc apropiata Naștere a Mântuitorului nostru Iisus Hristos, acestea creând o atmosferă de bucurie și un farmec cu totul specifice în trăirea religioasă.

            Cei prezenți la eveniment au ascultat și colindele interpretate de membrii  Corului ASCENDIS CHOIR, care ne-au introdus în atmosfera plină de liniște și pace a Crăciunului.

               Toți colindătorii au primit din partea Moșului, prezent și el la eveniment, pachete cu dulciuri.

Related Posts

Sari la conținut