11 decembrie 2018 – Ședința administrativă a preoților din Protopopiatul Fetești

În ziua de marți, 11 decembrie 2018, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul părinte Gavrilă Cristi, Consilier Canonico-Juridic.

După rostirea rugăciunii, Preacucernicul părinte Piperea Ciprian, preot paroh la parohia Stațiunea Mărculești, a susținut referatul : „Vizitele pastorale-prilej de întărire în credință”.

Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

A fost prezentat preoților Protopopiatului noul preot slujitor la parohia Mihail Kogălniceanu, în persoana părintelui Roșu Lucian.

Preacucernicul părinte Consilier Cristi Gavrilă a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu și a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu intonarea imnului „Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Pr. Marius Adrian Dumitru

Related Posts

Sari la conținut