Seniorii sărbătoriți în Anul Centenarului

În data de 1 octombrie 2018, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, alături de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Fetești, ai Armatei Române și ai Bazei Aeriene 86 Borcea, l-au vizitat pe domnul Gheorghe Turturică, în vârstă de 97 de ani.

Acesta a luptat în cel de al Doilea Război Mondial, fiind decorat de Statul Român cu medalia „Mihai Viteazul”, una dintre cele mai importante decorații ale țării.

În ziua de 18 octombrie 2018, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, alături de reprezentanți ai Asociației Veteranilor de Război, ai Bazei Aeriane Borcea și ai Primăriei Municipiului Fetești, au omagiat-o pe doamna Filofteia Dumitrescu, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.

Cu această ocazie, în semn de stimă și respect pentru vârsta sa înaintată, centenara a primit mai multe diplome de onoare, pachete omagiale, cadouri și multe urări de sănătate.

Aceste acțiuni au fost organizate cu ocazia Anului Omagial 2018 al unității de credință și de neam și a Anului comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut